Er bestaan natuurlijk heel wat opties voor uw gevelrenovatie. Vochtmuren.be biedt kaleien, verven, bekleding met spuitkurk en bekleding met kurkkalei aan. Maar wat is voor u de beste optie?

In welke staat is mijn gevel?

Heeft uw gevel enkel een opfrisbeurt nodig? Dan kan u kiezen om uw gevel te verven. Alle RAL kleuren zijn hier mogelijk. Zo kan u een kleur kiezen die bij uw schrijnwerk past.

Is uw gevel hier en daar beschadigd door vocht of verweerd materiaal? Dan kiest u beter voor een dikkere substantie voor uw gevelrenovatie, zoals kalei. Deze heeft een dikkere structuur. Na het verwijderen van loszittende stukken en het herstellen van uw gevel waar nodig, biedt het kaleien van uw gevel de oplossing om oneffenheden te verbergen.

U kunt hier uiteraard ook kiezen voor spuitkurk of kurkkalei, wat eveneens een meer dekkend resultaat geeft en uiterst vochtwerend werkt.

Wil u van uw gevelrenovatie profiteren om uw huis extra te gaan isoleren van buitenaf? Combineer spuitkurk of kurkkalei dan met een thermische isolatie.

Hier worden isolatieplaten aangebracht aan de buitenzijde van de gevel om uw woning optimaal te isoleren. Deze platen bestaan in verschillende diktes. Aangezien deze platen aan de buitenkant glad zijn, kunnen deze perfect afgewerkt worden.

Welke stijl kies ik voor mijn gevelrenovatie?

De keuze van de manier waarop u uw gevelrenovatie wenst aan te pakken, hangt natuurlijk ook af van de stijl van uw woning.

Verven kan een strak resultaat geven, maar kan op basis van de kleur ook bij landelijke woningen toegepast worden.

Wenst u een meer uitgesproken landelijke stijl, dan is kaleien zeker aangeraden. Wat niet uitsluit dat u deze techniek in combinatie met strakke materialen ook kan toepassen bij een moderne woning.

Spuitkurk en kurkkalei zijn zo veelzijdig dat deze voor elke type gevelrenovatie geschikt zijn.

Gevelreiniging ipv gevelrenovatie

Bent u best tevreden over de huidige staat van uw woning, maar is deze met verloop van tijd wat vervuild? Dan kan u ook kiezen voor een gevelreiniging. Meteen een grote opfrissing.

gevelrenovatie
gevelrenovatie

Twijfelt u nog steeds over uw gevelrenovatie?

Nog niet helemaal overtuigd wat te kiezen voor uw gevelrenovatie? Geen probleem! Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Contacteer ons hieronder voor een GRATIS en vrijblijvende offerte.